+36 30 18 33 299

tetotoltalpigfejlesztes@gmail.com

Budai Zsanett

Konduktor-tanító, lovasterapeuta,kinesio-tape szakember

Budai Zsanett vagyok, konduktor-tanítóként végeztem a Semmelweis Egyetem Pető András Karán. Úgy érzem, sikerült megtalálnom azt a munkát, amelyre nem munkaként, hanem hivatásként tekintek.

A 4 éves képzés alatt rengeteg gyakorlaton vettünk részt. Ez idő alatt mind korai fejlesztésben, óvodai és iskolai nevelésben/fejlesztésben, valamint felnőtt rehabilitációban is tapasztalatot szereztem. Javarészt azonban iskoláskorúak körében végeztem a gyakorlatot, így ebben az életkorban vagyok a legjártasabb, ezért is érzem magamhoz közel a komplex mozgásfejlesztő és iskola előkészítő és a komplex mozgásfejlesztő kisiskolásoknak órákat, amelyeken hétfőnként találkozhatunk!

Az egyetem alatt már több kiegészítő képzést is elvégeztem és jelenleg is folytatom tanulmányaimat lovasterapeuta irányban, a folyamatos szakmai fejlődés érdekében. A foglalkozásokon a konduktor képzésben tanultakat igyekszem kamatoztatni, vagyis holisztikus szemléletmóddal, komplexen fejleszteni a gyermekeket, a csoporthatást kiaknázva.

Hiszek azonban abban is, hogy minden gyermek egyedi, az egyénileg fejlesztendő területekre is igyekszem hangsúlyt fektetni.

Tanulmányok:

  • Lovasterapeuta képzés gyógypedagógiai lovaglás és lovastorna szakágon: Magyar Lovasterápia Szövetség, Fót 2022 szeptember-
  • Konduktor-tanító: Semmelweis Egyetem Pető András Kar 2018 szeptember- 2022 július
  • Kinesiology-taping: Feovenyessy Medical Fitness Akadémia, 2020
  • Köpölyözés, mint modern mobilizációs technika: Feovenyessy Medical Fitness Akadémia, 2021
  • SMR a sport- és mozgásszervi rehabilitációban: Feovenyessy Medical Fitness Akadémia, 2021
  • Neuroplaszticitás és mozgásterápia workshop: Feovenyessy Medical Fitness Akadémia, 2022
Budai Zsanett