+36 30 18 33 299

tetotoltalpigfejlesztes@gmail.com

Südi Anna

Konduktor-óvodapedagógus, alapozó terapeuta

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Pető András Karán szereztem 2021-ben. Szakmai gyakorlatom során elsősorban cerebralparetikus (CP-s), óvodás korú (3-7 év) gyermekekkel foglalkoztam, de részt vettem szindrómás és SNI-s gyermekek fejlesztésében is.

Konduktorként holisztikus szemléletet képviselek, amellyel a mozgáson keresztül a gyermek teljes személyiségének a fejlesztésére törekszem. Munkám során, olyan fejlesztő foglalkozás létrehozása a célom, melyben a gyermekek az életkori sajátosságaiknak megfelelően játszva tudnak fejlődni és megélhetik kíváncsiságukat, kreativitásukat, ahol sok új élményt kapnak és ahova mindig szívesen jönnek. A gyermek fejlődése érdekében számomra prioritás az otthoni és a foglalkozásokon megfigyelt tapasztalatok, és események kölcsönös megosztása a szülőkkel.

Szakemberként elengedhetetlennek gondolom saját magam folyamatos továbbképzését, tudásom bővítését, ezért 2021 decemberében Alapozó terápiás fejlesztő (Alapozó Terápia: Módszer a gyermeki idegrendszer mozgásos érzékszervi fejlesztésére, Alapozó Terápiák Alapítvány, Budapest) lettem, amely képzési rendszert folytatva jelenleg Alapozó terapeutának tanulok. Ezt követően szeretném elvégezni az Alapozó alapozása, 30 órás akkreditált képzést, valamint a Homloklebeny terápiát (Alapozó Terápiák Alapítvány, Budapest).

Egyéni és csoportos óráimra sok szeretettel várom a legkisebbeket és az óvodás, valamint kisiskolás korosztályt!

Szolgáltatásaim:

  • Baba-Mama csoport
  • Csoportos mozgásos-iskola előkészítő
  • Csoportos és egyéni komplex fejlesztések óvodás és iskolás korban
  • Konduktív fejlesztés
  • Alapozó terápiás fejlesztés
  • Alapozó Terápia
Südi Anna