+36 30 18 33 299

tetotoltalpigfejlesztes@gmail.com

Dióssy Emese

Pszichológus, pedagógus

Szolgáltatásaim:

  • Iskola-előkészítő
  • Mese foglalkozás (stresszoldás, relaxáció)
  • Egyéni foglalkozás (akár pszichológusi)

Első diplomáimat pedagógia szakon szereztem és ennek köszönhetően kezdtem dolgozni egy művészeti általános iskolában, mint pedagógiai asszisztens. Nem sokkal később belekóstolhattam, hogy milyen, ha az embernek van egy osztálya, ugyanis pár éven keresztül napközis nevelő voltam. Munka mellett kezdtem el a pszichológia szakot Szegeden, aminek pozitívuma az volt, hogy a tanultakat rögtön láthattam és részben ki is próbálhattam, hiszen nap, mint nap gyerekek között voltam.

Az általános iskola után bekerültem egy alapítványi gimnáziumba, mint gyógypedagógiai asszisztens, ahol már idősebb gyerekekkel foglalkozhattam és a munkaköröm is teljesen eltérő volt, mint a korábbiak. Innen pedig szinte egyenes út vezetett az iskolapszichológusi munkához, ugyanis a végzésem évében visszatérhettem alma materembe már egy más státuszban. Jelenleg két belvárosi iskolában dolgozom iskolapszichológusként és igyekszem a tudástáramat bővíteni a lehetőségeimhez mérten (pl.: OH kártya képzés).

A munka mellett nagyon sokat foglalkozom kutyákkal és kutyaiskolában vagyok mentor illetve kutya óvodában tartok foglalkozásokat és a terveim között szerepel, hogy a munkám során is velem legyenek az állatok.

Végzettségeim:

  • 2019-2021 Szegedi Tudományegyetem, Pszichológia szak, Tanácsadás- és iskolapszichológia szakirány
  • 2016-2019 Szegedi Tudományegyetem, Pszichológia szak, Viselkedéselemző
  • 2012-2014 ELTE, Neveléstudományi szak – kora gyermekkor pedagógiája szakirány
  • 2009-2012 ELTE, Pedagógia – nevelési asszisztens
Dióssy Emese