Adományozok

Szeretnék segíteni az alapítványnak.

Gyermekfelügyelet és korrepetálás

Miért van rá szükség?

Az érintett, illetve rászoruló családok számára ez a fajta szolgáltatás hatalmas segítséget nyújtana, hiszen gyakran kerülnek a mindennapokban, olyan helyzetekbe – legyen az csupán egy egyszerű bevásárlás, egy-két óra kikapcsolódás, tornaóra, egy baráttal való teázás – melyekben nincs kire bízni gyermeküket. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a gyermekek szakszerű felügyeletben részesüljenek, valamint, hogy a szülők is nyugodt lelkiismerettel tegyék dolgukat, tudva, hogy gyermekük „jó kezekben” van. Mely területekre gondolunk?

​Üzletláncokban lévő játszóházak integrálása, illetve mozgásukban korlátozott gyermekek számára külön játszóházak létrehozása.


​Folyamatosan dolgozunk egy szakszerű babysitterhálózat kialakításán!

Fejlesztő Központokkal való kapcsolatfelvétel után a Tetőtől Talpig Fejlesztő Alapítvány vállalja egy-egy megbeszélt időben a mozgásukban korlátozott gyermekek felügyeletét​ az adott helyszínen!

Szeretnénk egy korrepetáló hálózatot is kiépíteni, mely által a rászoruló gyerekek a számukra szükséges tantárgyakból egyéni fejlesztő órákon vehetnének részt!